Skip to content

Fotonique

Welkom op mijn website, ik ben Nicolle Tonnaer-Wolters. Tijdens mijn werk als pedagogisch medewerker heb ik veel kinderen gefotografeerd. Al jaren ben ik bezig met fotografie echter daar is mijn liefde voor kinderfotografie ontstaan. Na het volgen van meerdere cursussen, workshops en jaren ervaring is mijn passie voor fotografie alleen maar groter geworden. Telkens weer ben ik op zoek naar het mooiste licht, de beste compositie, het juiste (spontane) moment en werk daarbij vooral vanuit mijn gevoel.

Foto’s die je een warm, ontroerend gevoel geven zijn van grote waarde.

Inmiddels heeft kinderfotografie zich uitgebreid naar meer. Zoals zwangerschapsfotografie, newborn-shoots, familiefotografie, huwelijken, uitvaarten en zakelijke shoots. Per onderwerp kun je mijn portfolio bekijken en omschrijf ik wat mijn aanpak en werkwijze is.

Momenten vastleggen en herinneringen maken in beelden is mijn passie.

Ik hou van fotograferen, de omgang met mensen en creativiteit…dit alles zit in Fotonique. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het fotograferen in de buitenlucht. De natuur heeft eindeloze variatie in decors, inspireert en zorgt voor natuurlijk licht. Bovendien werkt de natuur ontspannen en zorgt voor een ongedwongen sfeer.

De natuur heeft zoveel moois te bieden … elk seizoen weer.

Elke reportage is uniek. We maken er samen iets moois van ….het uiteindelijke plaatje moet zelfs een beetje ontroeren. Dan is mijn doel bereikt.

Neem gerust een kijkje op deze site. Op mijn facebookpagina zijn nog meer foto’s te zien. Bevalt mijn stijl? Heb je vragen over de mogelijkheden of interesse voor een shoot? Laat het me weten, dan informeer ik je graag!

Bel of mail 06 – 20 23 01 50 / info@fotonique.nu

Back To Top